Форум Глухівської ЗОШ I-IIIступенів №3

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Слух

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Які фактори слід враховувати при виборі слухового апарату для літніх людей і як допомогти їм адаптуватися до носіння такого пристрою?

0

2

Мені 45 років, і я недавно стикнулася з проблемами у слуху. Все почалося з того, що я не могла чітко розрізняти слова під час розмови з друзями або сім'єю. Це справило на мене сильний психологічний тиск, і я боялася ставати на публіку. Щоб вирішити цю проблему, я вирішила підібрати завушний слуховий апарат https://sluh.com.ua/category/zavushni-sluhovi-aparaty  і звернулася в Центр Слуху. Однією з величезних переваг їхнього обладнання є те, що воно може адаптуватися під мої індивідуальні потреби. Зараз я можу знову насолоджуватися розмовами та музикою без будь-яких обмежень.

0

3

Слышал про болезнь Миньера, вроде редкостная болезнь, но проблемы и со слухом, и с головукружениями.

0

4

Рекомендуют принимать бетагистин при шуме в ушах. Этот препарат также применяется для симптоматического лечения вестибулярного головокружения различного происхождения. Да и при снижении слуха его выписывают.

0